Piercing studio Ibua


 IBUA STUDIO 2

Piercing studio IBUA ponuja visokokvalitetno storitev piercinga, katero 6 dni v tednu izvaja Aleksandra Žitko. Alex izvaja vse klasične in napredne piercinge.

Piercing studio IBUA je nastal iz čiste ljubezni in strasti do piercingov. Ponosni smo na to in se za vsako stranko maksimalno potrudimo. Želimo vam zagotoviti najboljšo in najvarnejšo izkušnjo prebadanja.

Piercing studio IBUA je čisto in varno okolje saj dosegamo in presegamo higienske minimume in standarde, ki jih določa in preverja Zdravstveni inšpektorat Republike Slovenije. Redno se izobražujemo in delimo znanje z drugimi strokovnjaki, ker nam je zdravje in varnost naših strank izredno pomembno.

Uporabljamo samo certificirane materiale primerne za vgradnjo v človeško telo, saj niso vsi “kirurški” materiali primerni za celjenje piercingov. Pri prebadanju uporabljamo ASTM certificiran F-136 titan, 316LVM, F-138 jeklo ter steklo. To pomeni, da je material primeren za vgradnjo v človeško telo ter za dolgoročno nošenje v piercingu. Velikokrat, ko ste mislili da je vaš piercing “inficiran” je bila pravzaprav ta “okužba”  reakcija na slabo kakovost materiala ali slabo polirano površino nakita. V studiu IBUA ročno poliramo vsak kos nakita do zrcalnega sijaja. Na ta način zagotovimo, da na nakitu ni nobenih prask, v katere bi se lahko skrile bakterije. Vaše telo pozna razliko in si zasluži najboljše! Mi našim strankam nudimo le najboljše.

Vabimo vas, da nas obiščete ali kontaktirate in se osebno prepričate, da je piercing studio IBUA najboljša izbira za čisto in varno prebadanje.

IBUA STUDIO 3