O meni


12068429_1505949879728291_4704758429985033885_oSem Aleksandra Žitko, ustanoviteljica Piercing studia IBUA. Večina me poznate kot Alex. Imam preprost cilj – nuditi najbolj varno, natančno, udobno, kvalitetno storitev prebadanja s popolno izbiro kakovostnega nakita vsem, ne glede na status, spol, spolno usmerjenost, raso, etično,versko pripadnost ipd.

Kot piercer delam že od leta 2009. Moja ljubezen in strast do piercingov sega v najstniška leta, ko sem si zaželela piercinga v ustnici. Takoj, ko sem to lahko storila, sem  se začela prebadati. Uživala sem v procesu pridobivanja novega piercinga, še bolj pa v interakciji s piercerji, ki so delali na meni. Zaradi mojega navdušenja in zanimanja za vse, kar je imelo kakršnokoli povezavo s prebadanjem, so mi ponudili vajeništvo. V povezovanju z ljudmi, pridobivanju znanja in delu, ki ga opravljam, nadvse uživam. Zaključila sem srednjo šolo za zdravstveno laboratorijskega tehnika ter študirala biokemijo, zaradi česar mi je znanost piercingov še toliko bolj fascinantna. Med svojim vajeništvom za piercerja, sem dala velik poudarek učenju anatomije, sterilizacije, aseptičnega dela, kristalografije ter vsemu kar je bilo na kakršenkoli način povezano s to industrijo. Sem perfekcionist po duši z veliko željo po napredovanju in nenehnem učenju v svoji obrti. Znanje iščem, kjerkoli je na voljo in ga uporabljam za svojo kariero. Pomemben mi je odnos z drugimi strokovnjaki iz piercing industrije, s katerimi sem nenehno v interakciji deljenja novosti na našem področju.

Veliko svojega prostega časa in energije namenim  preučevanju medicinskih besedil, učenju od izkušenih piercerjev in obiskovanju izobraževalnih tečajev, ki se nanašajo na moje strokovno področje.

Kot piercerju mi je odnos s stranko zelo pomemben.  Le-ta mora temeljiti na zaupanju in iskrenosti. Želim si, da bi se stranke piercing studia IBUA počutile varno ter zmeraj vedele, da lahko pričakujejo le najboljše, saj bodo na vsako vprašanje dobile iskren odgovor. Ponosna sem na svojo politiko transparentenga poslovanja in opravljanja storitev.

Lahko rečem, da imam najboljšo službo na svetu ker sem v službi prekrasnih in zanimivih ljudi.